Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Απίστευτο: Στα κρύα του λουτρού εκατοντάδες Λαρισαίοι – Ματαιώθηκε συναυλία γιατί το γνωστό συγκρότημα χάθηκε στο… δρόμο!

Απίστευτο: Στα κρύα του λουτρού εκατοντάδες Λαρισαίοι – Ματαιώθηκε συναυλία γιατί το γνωστό συγκρότημα χάθηκε στο… δρόμο!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στη Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής, εκεί όπου ο Δήμος Κιλελέρ είχε προγραμματίσει εκδηλώσεις για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Εκδηλώσεις που θα κορυφώνονταν με τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος “Kings” που όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Μετά από αρκετή ώρα αναμονής, ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος ενημέρωσε τους εκατοντάδες που περίμεναν υπομονετικά ότι η συναυλία θα ματαιωθεί καθώς το συγκρότημα όπως ενημέρωσε… χάθηκε στο δρόμο, ερχόμενο για τη Λάρισα!

Έτσι, η εκδήλωση περιελάμβανε μόνον μουσικές μελωδίες από την παιδική χορωδία του Δήμου Κιλελέρ. Από πλευράς Δήμου πάντως, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να προσφύγει νομικά κατά του συγκροτήματος γι’ αυτό το εορταστικό φιάσκο…

onlarissa.gr

Δες επίσης

Ράγισαν καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο για τα Τέμπη: «Το σπίτι μας έγινε δεύτερο νεκροταφείο» – «Λύγισε» και ο ιερέας

Ράγισαν καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο για τους 57 νεκρούς του φρικτού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Με πόνο ψυχής, ...