Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για την κρέμα
-
500 γρ Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη (2 κούπες) η Οτι γάλα σας αρέσει.
- 100 γρ ζάχαρη (1/2 κούπα)
- 50 γρ κορν φλάουρ (4 κτσ)
- 4-5 σταγόνες υγρή βανίλια
-
50 γρ Βούτυρο Αγελάδος (2 κτσ)
Για το πασπάλισμα
- Φιστίκι Αιγίνης
Για το γλάσο
- 100 γρ κουβερτούρα
- 1 κτσ ηλιέλαιο (10 γρ)
Για το στόλισμα
- Ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Ρόφημα Καρπός Βρώμη Χωρίς Ζάχαρη μπορείτε να βάλετε ότι γάλα σας αρέσει ,την ζάχαρη,το κορν φλάουρ,τις σταγόνες βανίλιας και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
-
Αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε το Βούτυρο Αγελάδος και μοιράζουμε την κρέμα σε μικρά ποτηράκια.
- Την αφήνουμε να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε και ρολάρουμε προσεκτικά τα γλυκάκια στο θρυμματισμένο φιστίκι Αιγίνης.
- Σε ένα μπολάκι έχουμε σπάσει κουβερτούρα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και την λιώνουμε σε φουρνάκι μικροκυμάτων για 1 λεπτό η σε Μπεν Μαρί.
- Αλείφουμε την κουβερτούρα στην επάνω πλευρά από το κάθε γλυκάκι.
- Στολίζουμε με ινδοκάρυδο και τα πιο νόστιμα και εύκολα γλυκάκια είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Φτιάξτε τα για κάθε περίσταση και όλοι θα τα λατρέψουν!!