Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Απέραντη θλίψη: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο 39χρονος Θωμάς Κατσίκας

Απέραντη θλίψη: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο 39χρονος Θωμάς Κατσίκας

Βαρύ το πένθος για την Αγιά Τριάδα Καρδίτσας από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του 39χρονου Θωμά Κατσίκα, ο οποίος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 39χρονος ήταν αγρότης, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τελικά έχασε την «μάχη» με τον θάνατο και εξέπνευσε στο ΠΓΝΛ.

Δες επίσης

Ιερέας τα… έψαλλε σε Λαρισαίο βουλευτή μέσα σε Εκκλησία την ώρα της λειτουργίας! – «Είναι βλασφημία να πουλάνε πίστη»

Ένα άνευ προηγουμένου επεισόδιο έλαβε χώρα εντός της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα ανήμερα ...