Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Απαράδεκτο: Εκτός διοίκησης του νέου φορέα για το νερό ο Κουρέτας: «Η Θεσσαλία δεν είναι πείραμα – Σας ρωτάει ο περιφερειάρχης»

Απαράδεκτο: Εκτός διοίκησης του νέου φορέα για το νερό ο Κουρέτας: «Η Θεσσαλία δεν είναι πείραμα – Σας ρωτάει ο περιφερειάρχης»

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση ασκεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, με ανάρτησή του στα social, καθώς -όπως αναφέρει- δεν συμπεριλαμβάνεται στη διοίκηση του Οργανισμού Υδάτων.

Αναλυτικά επισημαίνει τα εξής: «η Θεσσαλία δεν είναι πείραμα σε συνέδρια για να κάνετε papers. Η Θεσσαλία δεν είναι living lab. Η Θεσσαλία είναι η ζωή μας. Είναι τα χωράφια μας που δεν γνωρίζουμε ακριβώς με τι χρήματα και τι πόρους θα τα ξανακαλλιεργήσουμε. Δεν ξέρουμε από πού θα πάρουμε πάλι τα πρόβατα μας και τα γίδια να ξαναφτιάξουμε τα κοπάδια μας. Ούτε που θα γίνουν τα μαντριά μας. Δεν ξέρουμε αν τα οπωροφόρα δένδρα θα ξανακαρπίσουν. Οι φιστικιές σε 8 η 9 χρόνια; πότε θα έρθουν τα χρήματα να φτιάξουμε τα μόνιμα αναχώματα να προστατευθούν οι επιχειρήσεις γύρω από τη Λάρισα; πότε θα μας αφήσετε να φτιάξουμε τον Πηνειό βαθύ και πλατύ όπως λένε τα σχέδια; πότε θα δώσετε χρήματα να ολοκληρωθεί σωστά η σύνδεση του φράγματος Γυρτώνης με την Κάρλα; η σήραγγα προς το Αιγαίο μοιάζει ακριβή; το βαμβάκι θα είναι βιώσιμο; το μέτρο που επιδοτεί την στάγδην άρδευση γιατί δεν το κάνετε πράξη τώρα; μας ενδιαφέρει να μην φύγει το στρατόπεδο του Στεφανοβικείου στα Γιαννιτσά; να χτίσουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση που λένε τα σχέδια ; γιατί βγάλατε από τα έργα του 2024 το φράγμα της σκοπιάς;

Δεν σας ρωτάει ένα βοσκός; Σας ρωτάει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας που δεν υπάρχει στην διοίκηση του οργανισμού υδάτων που φτιάξατε.

Απαντήσεις στους πολίτες μου. Αξιόπιστες παρακαλώ».

Δες επίσης

Γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο 5 λεπτά πριν φτάσει στην κλινική – «Υποκλίνομαι» λέει ο σύζυγός της

Μία γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ κατευθύνονταν με τον σύζυγό της ...