Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Αντώνης Ρέμος: Ο Παντελίδης είχε τσαντιστεί με τον Σφακιανάκη – Δεν έχω καλές σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Αντώνης Ρέμος: Ο Παντελίδης είχε τσαντιστεί με τον Σφακιανάκη – Δεν έχω καλές σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Πρεμιέρα με νέα εκπομπή στο Youtube έκανε η Μαρία Σολωμού και με ακριβοθώρητο μάλιστα πρώτο καλεσμένο.

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε ποδαρικό στο νέο της εγχείρημα και μαζί έπιασαν μία χαλαρή κουβέντα γύρω από τη «χρυσή» καριέρα του αλλά και τις «κόντρες» του με συναδέλφους του από τον χώρο.

«Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν πολύ κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε και με σεβόταν. Ο Παντελής όμως αγαπούσε τον Νότη Σφακιανάκη και είχε μεγαλώσει με τα τραγούδια του. Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου…».

«Κάποια στιγμή είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τσαντίστηκε. Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα Notis ησύχασε. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και ξεκίνησε ένα τέτοιο beef.. Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι “αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα”, ήμουν δίπλα του».

Σε άλλο σημείο μάλιστα αποκάλυψε ότι «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

Δες επίσης

5 τρόποι για να μεγιστοποιήσετε την καύση θερμίδων σε μόλις 30 λεπτά

Τα αίτια συγκέντρωσης υπερβολικού λίπους γύρω από την κοιλιά σχετίζονται κυρίως με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, την ...