Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Γιώργος Οικονόμου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Γιώργος Οικονόμου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές, μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Γιώργος Οικονόμου :

« Στις ερχόμενες Ευρωεκλογές ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να πάρει ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση, βάζοντας…φόλι, όπως λέμε εμείς οι καταγόμενοι από ορεινά χωριά, για μια μεγάλη αλλαγή στο μέλλον.

Αν ο πρόεδρος μου ζητήσει να κατεβώ στις Ευρωεκλογές, θα κατεβώ. Με το σύστημα βέβαια αυτό που ισχύει, δεν δίνονται εύκολα οι δυνατότητες σε έναν υποψήφιο από τα Τρίκαλα να εκλεγεί. Επειδή όμως δεν μπορείς να πεις όχι στον πρόεδρο, αν το ζητήσει να είμαι υποψήφιος θα το κάνω. Έχουμε ήδη κάνει μια συζήτηση, και θα το δούμε με σιγουριά συντόμως.

Όπως κάποιος μου έχει πει, για να ασκήσεις πολιτική πρέπει να εκλογείς. Δεν τρέφω φρούδες ελπίδες όμως ότι θα μπορούσα να εκλεγώ, θέλει παρουσία στα κανάλια, απευθύνεσαι σε όλη τη χώρα, είναι δύσκολο.»

Δες επίσης

Μάλλον μετράει… λάθος τον χρόνο ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

Οπως έγραψε το trikaladay, ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος,  μιλώντας σήμερα στο ράδιο “ζυγός” ...