Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / “Ανω- κάτω” τα δικαστήρια του Βόλου από απειλές φυλακισμένου εργολάβου κατά Εισαγγελέα

“Ανω- κάτω” τα δικαστήρια του Βόλου από απειλές φυλακισμένου εργολάβου κατά Εισαγγελέα

Στόχος μαφιόζικων απειλών και ύβρεων είναι η Εισαγγελέας του Βόλου Μαρία Βαϊτση. Χθες υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για προκαταρκτική εξέταση εις βάρος φυλακισμένου εργολάβου που έχει στοχοποιήσει την εισαγγελική λειτουργό.

Ο εργολάβος είναι φυλακή και συχνάζει στις δικαστικές αίθουσες γιατί είναι πρωταγωνιστής συνεχόμενων επεισοδίων εις βάρος της πρώην συζύγου του και των πεθερικών του. Είναι το πρόσωπο που το έσκασε πριν λίγες ημέρες από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ενώ ηταν στο κελί.
Είναι ο άνθρωπος που έχει απειλήσει κατ΄επανάληψη να κάψει τον πεθερό του και την πρώην σύζυγό του και βρίσκεται στη φυλακή γι’ όλα αυτά τα επεισόδια, ενώ έχει τεχνική εταιρεία που μεταβίβασε στο όνομα συγγενικού του προσώπου και αναλαμβάνει δημόσια έργα και δημοτικά έργα στον Βόλο…
Όταν βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες συμπεριφέρεται στο δικαστήριο σαν να είναι το … τσιφλίκι του, χωρίς να υπολογίζει τις επαναλαμβανόμενες συστάσεις των δικαστών. Μάλιστα στις απολογίες του, για τα συνεχόμενα επεισόδια αναφέρεται σε ονόματα αστυνομικών που έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί και τους παρουσιάζει ως παλιούς συνεργάτες , που τον έχουν “αδειάσει”.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που απείλησε στις 15 Ιουνίου του 2022 την εισαγγελέα της έδρας Μαρία Βαϊτση πως θα την καρυδώσει και λίγο αργότερα της είπε πως δεν θα γλιτώσει γιατί θα την στείλει φυλακή. Χθες που ο φυλακισμένος μεταφέρθηκε από τον Αλμυρό στον Βόλο όπου που θα δικαζόταν για νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, στην έδρα βρισκόταν η ίδια Εισαγγελέας , η οποία λόγω του γεγονότος ότι είχε διαταχθεί προκαταρκτική από την εισαγγελία εφετών Λάρισας για τις εις βάρος της απειλές στο παρελθόν, ζήτησε εξαίρεση.

Όταν την είδε φώναζε μέσα στο ακροατήριο πως λερώνει την έδρα γιατί καλύπτει παιδόφιλους, και συνέχιζε να της επιτίθεται.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας διέταξε εις βάρος του νέα προκαταρκτική για το γεγονός ότι μια εισαγγελική λειτουργός βρίσκεται συνεχώς υπό καθεστώς απειλών και ύβρεων , ενώ για τις δύο υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας αθωώθηκε γιατί απέσυρε η πρώην σύζυγός του τις μηνήσεις.

Ο 47χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει, σύμφωνα με δήλωσή του ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο, όπου κλείστηκε μετά από ακούσιες νοσηλείες που κατέθεσε ακόμη και ο αδελφός του.

Πηγή: gegonota.news

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει ΚΕΘΕΑ – ΟΚΑΝΑ Σύσκεψη για την ανάπτυξη του δικτύου δομών και υπηρεσιών

Πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου δομών και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων ...