Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Αλβανία: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του επιχειρηματία – Πορτογάλος ο «ντελιβεράς» που τον εκτέλεσε

Αλβανία: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του επιχειρηματία – Πορτογάλος ο «ντελιβεράς» που τον εκτέλεσε

Εξιχνιάστηκε η εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία και υποψηφίου με το PSD (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας), Ardian Nikulaj στην πόλη Σενγκίν της Αλβανίας

Σύμφωνα με το himara.gr, o επικεφαλής της κρατικής αστυνομίας της Αλβανίας, Muhamet Rrumbullaku σε συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι ο δολοφόνος είναι Πορτογάλος πολίτης, ενώ το κίνητρο της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι «βεντέτα». Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση έχει να κάνει με δομημένη εγκληματική ομάδα με αλλοδαπούς υπηκόους που εισήλθαν στην Αλβανία για να διαπράξουν τον φόνο.

Κατά τον έλεγχο στον τόπο του εγκλήματος, οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν και κατάσχεσαν ως τεκμήρια:

  • Φυσίγγιο πυροβόλου όπλου
  • Βλήμα μοντέλου 54, διαμ. 7,62 διαμ. χλστ.
  • Μία επιστολή
  • Κινητό τηλέφωνο «iPhone»

Από τις διαδικαστικές ενέργειες που έγιναν για το συμβάν αυτό, προέκυψαν αδιαμφισβήτητα στοιχεία που ανήκουν στους δράστες της φρικτής δολοφονίας. Αναφορικά με τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του εγκλήματος από τους δράστες, έχει τεκμηριωθεί η χρήση τους από τους ύποπτους για χρονικό διάστημα για την εκτέλεση της δολοφονίας.

Το χρονικό

Ο επιχειρηματίας και υποψήφιος με το PSD, Ardian Nikulaj, ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και δολοφονήθηκε πριν από έξι ημέρες, στο μπαρ-εστιατόριοπου διέθετε.

Όλο το περιστατικό εξελίχθηκε σε 13 δευτερόλεπτα. Ο δολοφόνος μπήκε ντυμένος ως «ντελιβεράς» στο μπαρ-εστιατόριο, και τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον επτά φορές. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης σημάδεψε με το πιστόλι έναν από τους υπαλλήλους του μπαρ και διέφυγε. Ο δολοφόνος φέρεται να διέφυγε με μοτοσικλέτα, διασχίζοντας το δρόμο προς το Μπουσάτ.

Δες επίσης

Τουρκία: Τον χώρισε και για να την εκδικηθεί έστειλε δεκάδες ντελίβερι στο σπίτι της – Δείτε βίντεο

Έναν ασυνήθιστο τρόπο βρήκε ένας άνδρας προκειμένου να εκδικηθεί την σύντροφό του που τον χώρισε ...