Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ακουσον άκουσον: Πιέσεις δέχεται συνταξιούχος γιατρός του Νοσοκομείου Τρικάλων να υποβάλλει αίτηση για τη θέση της διοικήτριας…

Ακουσον άκουσον: Πιέσεις δέχεται συνταξιούχος γιατρός του Νοσοκομείου Τρικάλων να υποβάλλει αίτηση για τη θέση της διοικήτριας…

Πιέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ παραδέχθηκε ότι δέχεται η προσφάτως συνταξιοδοτηθείσα αναισθησιολόγος Στέλλα Ντούβλη, όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω να πάρω το χαρτί απόλυσης λόγω…γήρατος, κι έτσι παραιτήθηκα τον Οκτώβρη. Μάλιστα, μου τηλεφώνησαν από το Υπουργείο αν επιμένω στην παραίτηση, διότι υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη από αναισθησιολόγους.

Και με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ τον κ. Σερέτη συναντήθηκα, που μου ζήτησε να παραμείνω, όμως επέμενα στη συνταξιοδότηση. 41 χρόνια υπηρέτησα το ΕΣΥ, και δεν μπορώ με αυτές τις συνθήκες τις νοσοκομειακές να συνεχίσω. Με ενοχλεί η νοοτροπία που δεν αλλάζει εύκολα, και τα προβλήματα που παραμένουν ακριβώς τα ίδια.

Ισχύει επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πίεση προς το μέρος μου να κάνω αίτηση για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ. Μέχρι αυτή τη στιγμή αντιστέκομαι, δεν το επιθυμώ ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι ως την 1η Φεβρουαρίου, δεν το νομίζω όμως. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο και θα μπορέσουν να προσφέρουν στη θέση αυτή.

Σημείωσηtrikaladay  Από ποιοyς άραγε δέχεται πιέσεις η κα, Ντούβλη, από πολτικά γραφεία, στελέχη της Ν.Δ η από αλλού;

Δες επίσης

Μάλλον μετράει… λάθος τον χρόνο ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

Οπως έγραψε το trikaladay, ο δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος,  μιλώντας σήμερα στο ράδιο “ζυγός” ...