Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Αίγιο: 91χρονη οδηγός μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό, προκάλεσε τροχαίο και το… έσκασε

Αίγιο: 91χρονη οδηγός μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό, προκάλεσε τροχαίο και το… έσκασε

Μία οδηγός ετών 91, προκάλεσε τροχαίο, καθώς μπήκε ανάποδα στην Εθνική οδό στο ύψους του Αιγίου και στη συνέχεια το έσκασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η ηλικιωμένη οδηγός θέλησε τις πρωινές ώρες να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή του Αιγίου. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αιγίου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό.

Δυστυχώς όμως στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, σάστισε και δεν κατάφερε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο.

Η ηλικιωμένη, ωστόσο, δεν σταμάτησε , έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που ήδη είχαν ειδοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας της εθνικής oδού την εντόπισαν και η 91χρονη οδηγός συνελήφθη, χωρίς να προκαλέσει άλλο ατύχημα!

 

 

Δες επίσης

Μπαραλιάκος στα Παραπολιτικά 90,1: Ο πρωθυπουργός πρέπει να τους αξιολογεί όλους – Ο Σκέρτσος εποπτεύει όλα τα υπουργεία και τους οργανισμούς και το επιτελικό κράτος έχει ευθύνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (Ηχητικό)

Ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη και εγώ» ...