Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Άγρια κόντρα μεταξύ Λαρισαίου αγρότη και Αυγενάκη κάνει θραύση μέχρι και στο luben (βίντεο)

Άγρια κόντρα μεταξύ Λαρισαίου αγρότη και Αυγενάκη κάνει θραύση μέχρι και στο luben (βίντεο)

Σε “ζωντανή” τηλεοπτική έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τους αγρότες ήρθε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ειδικότερα τα «αίματα άναψαν» on air στο Open, με τον υπουργό να μιλά σε ιδιαίτερα έντονο ύφος στον Λαρισαίο αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστο Σιδηρόπουλο.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» για τους αγρότες, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Στη διάρκεια της εκπομπής, συμμετείχαν και αγρότες κάνοντας διάλογο με τον υπουργό, ο οποίος διάλογος αποδείχθηκε ιδιαίτερα έντονος.

Στην αναφορά για το ακριβό πετρέλαιο και ρεύμα που πληρώνουν οι αγρότες αλλά και τις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ, που δεν έγιναν σωστά ο αγρότης κ. Σιδηρόπουλος σχολίασε: «Εκεί έγινε η καταστροφή του Δράμαλη».

Ανέβηκαν οι τόνοι όταν απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης σ’ όσα ειπώθηκαν, καθώς ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Στάθης, τόνισε πως αυτό: «είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Ενέργειας, να ξαναπώ, αυτό δεν είναι δική σας αρμοδιότητα, θέλω να το λέω γιατί σας έχουμε βάλει…».

«Ακριβώς», απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης και o αγρότης ανέφερε: «δεν σημαίνει τίποτα ότι είναι αρμοδιότητα άλλου υπουργού, οι υπουργοί πρέπει να συνεργάζονται κάθε μέρα», τόνισε.

Τότε ο υπουργός απάντησε: «Κύριε Σιδηρόπουλε, ήρεμα τώρα, ήρεμα. Ξέρουμε πολύ καλά τη δουλειά μας, εντάξει. Μην κάνετε και υποδείξεις, γιατί αρκετά. Μέχρι εδώ», είπε και άναψαν τα αίματα.

«Αρκετά σε ποιον;», είπε ο άλλος αγρότης που βρισκόταν στο «παράθυρο».

«Αρκετά να πείτε στον οδηγό σας!», απάντησε και ο συνάδελφός του απευθυνόμενος στον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Όχι αρκετά! 7 ώρες μας είχες να περιμένουμε απ’ έξω! Και δεν μας δεχόσουν, αρκετά αλλού!», είπε ξανά ο αγρότης εμφανώς εκνευρισμένος.

«Το αρκετά είναι προσβλητικό», τόνισε ο αγρότης.

«Εγώ θέλω να απαντήσω, εντάξει το παίρνω πίσω», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε βίντεο:

 

Δες επίσης

Προγράμματα πρόληψης στα σχολεία από την Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πόσα μπορούν να μάθουν οι μαθητές στη μαγική «χώρα των μικροβίων»; Πάρα πολλά, γιατί παρακάπτοντας ...