Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Στρατιωτικός γιατρός έκανε την εφημερία του στο… αυτόφωρο – ΒΙΝΤΕΟ

Στρατιωτικός γιατρός έκανε την εφημερία του στο… αυτόφωρο – ΒΙΝΤΕΟ

Στο αυτόφωρο έβγαλε την εφημερία του ένας στρατιωτικός γιατρός στην Ιθάκη επειδή σε έλεγχο των λιμενικών του νησιού βρέθηκε χωρίς δίπλωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, πριν λίγες ημέρες ο 26χρονος στρατιωτικός γιατρός- οπλίτης είχε εφημερία στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα δανείστηκε το μηχανάκι από ένα φίλο του, προκειμένου να πάει σε ένα σουβλατζίδικο για να πάρει φαγητό.

Στο δρόμο τον σταμάτησαν οι Λιμενικοί όπου διαπίστωσαν ότι ο 26χρονος δεν είχε δίπλωμα και τον οδήγησαν περίπου στις 1:00 το βράδυ στο αυτόφωρο.
Ο στρατιωτικός γιατρός κρατήθηκε μέχρι τις πρωινές ώρες, αν και τους εξήγησε πώς έκανε εφημερία και ότι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή άλλος γιατρός στο Κέντρο Υγείας.Κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο όλο το βράδυ το Κέντρο Υγείας ήταν χωρίς γιατρό.

enikos

Δες επίσης

Ακόμη δύο φόνους ομολόγησε ο 43χρονος που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία το 2020 στο Λουτράκι

Άλλους δύο φόνους ομολόγησε ο 43χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, στα ...