Τρίτη, 28 Ιουλίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Τέσσερις βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Τέσσερις βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας, τέσσερις βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο TripAdvisor.

Οι βραβεύσεις αυτές, οφείλονται αποκλειστικά στους επισκέπτες, οι οποίοι κάνουν τις κριτικές τους στον ιστότοπο αυτό, και με βάση αυτές γίνονται οι βραβεύσεις.

Πρόκειται ουσιαστικά για το καλύτερο δυνατό βραβείο, διότι προέρχεται από τους κατεξοχήν αρμόδιους, δηλαδή τους επισκέπτες.

Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο και συνυπολογίζεται η ποιότητα, η ποσότητα και επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι με βάση την κατάταξη των Μουσείων στο TripAdvisor, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετέωρων και Μουσείο Μανιταριών κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας στην Ελλάδα, καθώς και την πρώτη θέση μεταξύ του συνόλου των μουσείων της Θεσσαλίας.

Η βράβευση αυτή έρχεται αμέσως μετά από την τριπλή βράβευση του Μουσείου στα Tourism Awards 2019, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, που γεμίζει με ηθική ικανοποίηση τους ανθρώπους του Μουσείου.

Δες επίσης

Τριπλή συνεργασία στα Τρίκαλα ενάντια στις τηλεφωνικές απάτες – Στους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑ ενημέρωση και συμβουλές από την Αστυνομία

Μια σημαντική – η πρώτη στη χώρα – συνεργασία ενάντια στις συνεχώς αυξανόμενες τηλεφωνικές και ...