Κυριακή, 26 Ιουλίου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Γιάννης Παπακωνσταντίνου: Ενας πετυχημένος επιχειρηματίας που διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του Δήμου Πύλης

Γιάννης Παπακωνσταντίνου: Ενας πετυχημένος επιχειρηματίας που διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του Δήμου Πύλης

Το ενδιαφέρον του για τον τόπο του, τον Δήμο Πύλης, ήταν αυτό που οδήγησε τον γνωστό επαγγελματία Γιάννη Παπακωνσταντίνου να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου στη Δ.Κ Πινδέων με τον συνδυασμό “Πύλη Αξιών” του υποψήφιου δημάρχου Βαλάντη Τσιούτσια.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου θεωρείται μια από τις δυνατές υποψηφιότητες στο Δήμο Πύλης.
Ο ίδιος επιτυχημένος επιχειρηματίας στα Τρίκαλα από το 1994 συνεχώς έδειχνε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και για τον Δήμο Πύλης γενικότερα.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου διατηρεί δυο επιχειρήσεις στα Τρίκαλα, μια εστίασης, το jonny’s fast food και το “Κέντρο Λάμπας Τρικάλων” που βρίσκονται επι της οδού Ασκληπιού 38.
Μάλιστα επί 10 χρόνια διατέλεσε γεν. γραμματέας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων Ν. Τρικάλων
Είναι παντρεμένος με τη Βούλα Αδάμου.

Δες επίσης

Ανακοινώθηκαν τα 400 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ – Συμμετέχουν εξι τρικαλινοί/νες

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πλήρης σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ, λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη του ...