Κυριακή, 5 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / 19 οι Τρικαλινοί σύνεδροι της ΔΗΜ.ΑΡ

19 οι Τρικαλινοί σύνεδροι της ΔΗΜ.ΑΡ

Πραγματοποιείται στις 5, 6 και 7 Ιουνίου το 4ο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Από την οργάνωση Τρικάλων θα συμμετέχουν 19 σύνεδροι.

Προχωράμε στο συνέδριο μας με την πίστη ότι η εκλογική ήττα της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν ισοδυναμεί με ήττα των ιδεών της Ανανεωτικής, Δημοκρατικής, Μεταρρυθμιστικής, Οικολογικής και Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Οι βασικές αρχές της ιδρυτικής μας διακύρηξης [ Δημοκρατικός Σοσιαλισμός – Αριστερός Ευρωπαϊσμός – Μεταρρυθμιστική Στρατηγική – Οικολογική Εγρήγορση ] παραμένουν αναγκαίες για μία προοδευτική κοινωνική εξέλιξη.

Φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε μία σαφή πολιτική πρόταση που σταδιακά θα οδηγήσει τη χώρα μας στην έξοδο από την κρίση, κόντρα στις νεοφιλελεύθερες συνταγές που εξαθλιώνουν το λαό μας, κόντρα στον κρατισμό, στο πελατειακό κράτος, στα συντεχνιακά συμφέροντα και στον λαϊκισμό.

Η Ν.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δες επίσης

Δήμος Μετεώρων: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού της Καλαμπάκας ενόψει του Πάσχα ΦΩΤΟ

Οι εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού συνεχίζονται εντατικά από τα συνεργεία του Δήμος Μετεώρων στην πόλη ...

Αφήστε μια απάντηση