Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / «Greece, a 365-Day Destination»: Το βίντεο του ΕΟΤ που διεκδικεί βραβείο αρχίζει με πλάνα από τα Μετέωρα

«Greece, a 365-Day Destination»: Το βίντεο του ΕΟΤ που διεκδικεί βραβείο αρχίζει με πλάνα από τα Μετέωρα

Το «Greece, a 365-Day Destination», η πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ για την προώθηση της χώρας διεκδικεί το βραβείο «People’s Choice» 2018 της  CIFFT  (International Committee of Tourism Film Festivals) για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο 2018.
Διαβάστε επίσης
H ταινία του ΕΟΤ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, η τελευταία εκ των οποίων ήταν η ανάδειξή της ως «το καλύτερο video στην Ευρώπη».

Ο νέος διαγωνισμός, που θεωρείται το «Oscar» των ταινιών προβολής χωρών, δίνει την ευκαιρία σε πολίτες απ΄όλον τον κόσμο να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία.

Οι υποψήφιες ταινίες είναι συνολικά 29. Να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο το «Greece, a 365-Day Destination» έχει λάβει 7 διεθνή βραβεία.

 

 – Πηγή: EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Δες επίσης

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Μετεώρων: Με ευθύνη και ενότητα προχωρά η διεκδίκηση για το Αστυνομικό Μέγαρο Καλαμπάκας

Μετά από 766 ημέρες διοίκησης και αφού πρώτη η Δημοτική Αρχή ανέδειξε, επανέφερε δυναμικά και ...