Τι κι΄αν απευθύνθηκαν στο Δήμο Τρικκκαίων και στην ΔΕΥΑΤ πολίτες για ένα χαλασμένο φρεάτιο που βρίσκεται σε κεντρικό πεζοδρόμιο, ουδείς όμως έδωσε σημασία με την εικόνα και φυσικά τη …δυσοσμία να παραμένει η ίδια.
Οπως βλέπετε στις φωτό του trikaladay το συγκεκριμένο φρεάτιο βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου και μάλιστα μπροστά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στη δημοτική επιχείρηση αλλά και στο δήμο εδώ και μέρες αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα, λες και είναι μεγάλος κόπος και κόστος να στείλει ένα συνεργείο να αποκαταστήσει το φρεάτιο.
Μάλιστα το συγκεκριμένο φρεάτιο αποτελεί και παγίδα για τους διερχόμενους πολίτες και πριν λίγες μέρες ένας εξ αυτών σκόνταψε και έπεσε.
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ντροπή: Ζήτησαν από τη ΔΕΥΑΤ να επισκευάσει φρεάτιο και αυτή αγρόν ηγόραζε
Δες επίσης
Αρνήθηκε την πρόταση Κουρέτα να επιστρέψει στην παράταξη ο Θ. Τσιάρας – Γραφείο του περιφερειάρχη μέσα στην Π.Ε Τρικάλων με υπεύθυνο τον Θ. Ξάφο
Γραφείο του Περιφερειάρχη μέσα στην Π.Ε. Τρικάλων με υπεύθυνο τον περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Ξάφο θα ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων




