Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Έφυγε χωρίς να πληρώσει και γύρισε με καραμπίνα

Έφυγε χωρίς να πληρώσει και γύρισε με καραμπίνα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στις 6.15 το πρωί, ένας 34χρονος αποχώρησε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Καρακάση, χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό που έκανε.

Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε στο κατάστημα κρατώντας στα χέρια του μία… καραμπίνα, και πυροβόλησε τέσσερις φορές στην οροφή και την τζαμαρία του καταστήματος, προκαλώντας φθορές.

Ο 34χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

Δες επίσης

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στην πορεία για την μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Εμμανούήλ Μπενάκη και Πανεπιστημίου στην πορεία ...