Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Δυο συλλήψεις στην Καλαμπάκα για λαθραίο καπνό

Δυο συλλήψεις στην Καλαμπάκα για λαθραίο καπνό

Συνελήφθησαν σήμερα (20-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν σε χώρο αποσκευών του οχήματος (26) συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (13.171) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι κατασχεθείσες ποσότητες αφορολόγητου καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Δες επίσης

Νέα στοιχεία για τη δράση δυο νεαρών αντρών που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για κλοπή

Σε συνέχεια του από 4-11-2026 ενημερωτικού μας δελτίου, σχετικά με τη σύλληψη -2- ημεδαπών (25χρονου ...

Αφήστε μια απάντηση