Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο 12χρονος Τρικαλινός που είχε χτυπήσει το κεφάλι του χθες το απόγευμα.
Οι επόμενες ώρες, μετλα τη χειρουργικιή επέμβαση που υποβλήθηκε είναι κρίσιμες για την υγεία του νεαρού μαθητή, ο οποίος άγνωστο πως χθες το απόγευμα βρισκόμενος στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η αδελφή του, επιχείρησε να πετάξει σακούλα με σκουπίδια σε κάδο απορριμμάτων με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι από σταθμευμένο φορτηγό.
Το παιδί φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίσθηκε από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε μεταφερθεί χθες από το νοσοκομείο Τρικάλων στο Ιποκκράτειο στη Θεσσαλονίκη
trikaladay.gr / Τοπικά / Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ο 12χρονος Τρικαλινός
Δες επίσης
Λευτέρης Αβραμόπουλος από το βήμα της ΚΕΔΕ: «Η Πολιτική Προστασία χρειάζεται σχέδιο, σταθερή χρηματοδότηση και ξεκάθαρες αρμοδιότητες»
Παρουσίασε το επιχειρησιακό μοντέλο που ανέπτυξε ο Δήμος Μετεώρων, με τη δημιουργία Τοπικού Κέντρου Πολιτικής ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

