Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Οι Financial Times και το Γαλλικό κρατικό κανάλι στα Μετέωρα

Οι Financial Times και το Γαλλικό κρατικό κανάλι στα Μετέωρα

H εταιρία τουριστικής προβολής και διαχείρισης Visit Meteora, φιλοξένησε σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους Tour Operator της Γαλλίας το Voyageurs Du Monde δυο πολύ σημαντικές δημοσιογραφικές αποστολές τη περασμένη εβδομάδα.
Ειδικότερα το Γαλλικό κρατικό κανάλι 2 πρόβαλε σε ενημερωτική εκπομπή της πρωινής ζώνης με ένα εκατομμύριο τηλεθεατές ένα ολιγόλεπτο αφιέρωμα με τίτλο Μυστική Ελλάδα.
Τα γυρίσματα του αφιερώματος έγιναν σε Ιωάννινα, Μετέωρα και Ζαγοροχώρια. Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Miss TaniaYoung πήρε συνέντευξη τον διευθυντή του Visit Meteora κ. Γιώργο Κουρέλη και δήλωσε εκστασιασμένη από της ομορφιές της περιοχής.

Η δεύτερη δημοσιογραφική αποστολή ήρθε από το Ηνωμένο Βασίλειο και τους Financial Times. Συγκεκριμένα το ταξιδιωτικό περιοδικό ένθετο των FT https://howtospendit.ft.com/travel έστειλε τη δημοσιογράφο Charlotte Sinclair η οποία ξεναγήθηκε στην περιοχή λαμβάνοντας μέρος στην περιπατητική εκδρομή και την εκδρομή στο Ηλιοβασίλεμα που πρόσφερε η τοπική εταιρία.

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα που έπαιξε στο Γαλλικό κρατικό κανάλι στο παρακάτω λινκ.

Δες επίσης

Ξεκίνησε η κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης στην είσοδο του Σκεπαρίου – Παρέμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία Boris

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τον Δήμο Μετεώρων το έργο κατασκευής τοιχείου αντιστήριξης στον δρόμο, στην ...

Αφήστε μια απάντηση