Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ θα προσπαθήσουν οι Θεσσαλοί της Ευρώπης
Τα μέλη της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. θα προσπαθήσουν την κατασκευή του μεγαλύτερου χαλβά του κόσμου! Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που σκέφτηκαν και θα υλοποιήσουν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και ο κ. Ιωάννης Μπουλογιώργος από την εταιρεία χαλβά «Ένα και Κάτι».
Η προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 ώρα στο γήπεδο της Νυρεμβέργης TSVKornburgκαι το μέγεθος του γιγαντιαίου Χαλβά θα προσεγγίσει το μέγεθος ενός στον γηπέδου ποδοσφαίρου!
Στη φωτογραφία: Ο κ. Διαμαντής Γκίκας μαζί με τον ειδικό μάστορα που ήρθε από την Ελλάδα κ. Θωμά Ντακούλα
Δες επίσης
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Βιολογική γεωργία στη Θεσσαλία»
Στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την ενίσχυση της γνώσης και την προώθηση της βιώσιμης αγροτικής ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

