Έκκληση, μέσω του trikaladay, για συγκέντρωση αίματος κάνει η οικογένεια γνωστού Τρικαλινού καθηγητή, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο 54χρονος καθηγητής Ε. Κ υποβλήθηκε μετά από δυο εβδομάδες νοσηλείας σε χειρουργική επέμβαση για την οποία χρειάστηκαν 22 φιάλες αίματος.
Οι συγγενείς του κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόλις 7 φιάλες και ζητούν τη βοήθεια των συμπολιτών ώστε να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό φιαλών.
Οσοι μπορείτε να βοηθήσετε απευθυνθείτε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ενημερώνοντας τους εκεί υπεύθυνους ότι θέλετε να δώσετε αίμα για τον Τρικαλινό καθηγητή.
Δες επίσης
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχτηκε ο Κώστας Σκρέκας στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, από τα παιδιά του Χριστοδούλειου Ιδρύματος
Τα παιδιά από το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

