Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Lifestyle / Πόλεμος με εξώδικα Παπαρίζου – Μαυρίδη

Πόλεμος με εξώδικα Παπαρίζου – Μαυρίδη

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, και μπορεί αμφότεροι να έχουν ξαναπαντρευτεί, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν κλείσει τις μεταξύ τους εκκρεμότητες.

Το μήλο της έριδος φαίνεται πως είναι αυτή τη φορά μια πολυτελέστατη μεζονέτα έκτασης 183 τ.μ. που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo Παπαρίζου και Μαυρίδης απέκτησαν το σπίτι από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Έλενα Παπαρίζου ζητά από τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, να αποχωρήσει από το σπίτι έτσι ώστε αυτό να πουληθεί για να πάρει ο καθένας το μερίδιο του.

Η Πολυξένη Παπαϊωάννου, η νέα δικηγόρος της τραγουδίστριας, έστειλε εξώδικο στον Τόνι Μαυρίδη, ζητώντας του μεταξύ άλλων να αποχωρήσει.

Ο μάνατζερ, που άλλαξε και αυτός δικηγόρο έστειλε στη συνέχεια δικό του εξώδικο αναφέροντας ότι «τηρεί τη δανειακή σύμβαση», αλλά και ότι «το σπίτι έχει μισθωθεί έως το 2020 από την εταιρεία του με ιδιοκτήτες στη μίσθωση την Παπαρίζου και τον ίδιο ως φυσικά πρόσωπα».

nooz.gr

Δες επίσης

Παγκόσμια διάκριση για σειρά της ΕΡΤ – Ξεχώρισε ανάμεσα σε 452 παραγωγές από 46 χώρες – Έρχεται δεύτερος κύκλος

Η σειρά της ΕΡΤ «Το παιδί» αναδείχθηκε καλύτερη τηλεοπτική σειρά για το 2026 στα Seoul ...

Αφήστε μια απάντηση