Την αποστολή των αποθεματικών του Νοσοκομείου Τρικάλων στην Τράπεζα της Ελλάδος μετά τη σχετική εντολή της κυβέρνησης, αποφάσισε το προσωρινό υπηρεσιακό διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Όπως αποκαλύπτει το trikaladay το ύψος των αποθεματικών ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ και θα χρησιμοποιηθούν, όπως και άλλων δημόσιων φορέων, ως διαθέσιμα στα κρατικά σημεία για να καλυφθούν ανάγκες του κράτους καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση από τους δανειστές.
Στο μεταξύ στο Νοσοκομείο Τρικάλων αναλαμβάνουν υπηρεσία δυο επικουρικοί γιατροί, ένας ουρολόγος και ένας ΩΡΛ, ενώ προκηρύχθηκαν και 5 θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού που θα στελεχώσουν τις κλινικές οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργίας.
trikaladay.gr / Τοπικά / Τα αποθεματικά του Nοσοκομείου Τρικάλων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Προσελήφθησαν 2 νέοι γιατροί
Δες επίσης
Αυξημένος Κίνδυνος Πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου στον Δήμο Μετεώρων
Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μετεώρων ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

