Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στη θεία του που έκοψε τις φλέβες της

Κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στη θεία του που έκοψε τις φλέβες της

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μέγαρα, όπου σε οικία, στην οδό Αγίου Στεφάνου, βρέθηκε, πριν από λίγη ώρα, νεκρό 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο διέμενε με τη γιαγιά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, δίπλα στο κοριτσάκι, ήταν η 45χρονη θεία του, η βρέθηκε με κομμένες φλέβες και τραύματα στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, όπως τόνισε ανώτατος αξιωματικός στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, είναι ότι πιθανότατα η 45χρονη έπνιξε την ανιψιά της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Παράλληλα, σημειώνεται, ότι και οι δύο γονείς της 4χρονης είναι τοξικομανείς. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

newsbeast.gr

Δες επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές για το Μέτρο 23 και για τις αυτόχθονες φυλές – Στήριξη άνω των 175 εκατ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ανακοινώνονται τα εξής: Ολοκληρώθηκαν ...

Αφήστε μια απάντηση