Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Δημοπρατείται για τρίτη φορά το Φρούριο Τρικάλων

Δημοπρατείται για τρίτη φορά το Φρούριο Τρικάλων

Εντός των επόμενων 15 ημερών αναμένεται να γίνει η δημοπρασία για την ενοικίαση του δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στο πρώτο διάζωμα του κάστρου των Τρικάλων.
Η δημοπρασία γίνεται για Τρίτη φορά καθώς οι δυο προηγούμενες που είχαν πραγματοποιηθεί το 2015 απέβησαν άκαρπες.
Η διακήρυξη της δημοπρασίας περιλαμβάνει ευνοϊκούς όρους για τον ιδιώτη που θα θελήσει να επενδύσει στο Φρούριο».
Το ύψος του ενοικίου ανέρχεται σε 1.000 ευρώ μηνιαίως αλλά δίνεται περίοδος χάριτος 4 χρόνων στον ενοικιαστή ο οποίος δεν θα πληρώνει ενοίκια για μια τετραετία ώστε να αποσβέσει μέρος του κεφαλαίου που θα επενδύσει.
Να σημειωθεί ότι πριν από καιρό έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει το Φρούριο ο πρόεδρος του ΑΟΤ Χρ. Γιαλιάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay πλέον δεν ενδιαφέρεται

Δες επίσης

Ονοματοδοσία δρόμου στα Τρίκαλα προς τιμή του πρωτοψάλτη Δημητρίου Σύλλα

δήλωση ονοματοδοσίας δρόμου στα Τρίκαλα προς τιμή του πρωτοψάλτη Δημητρίου Σύλλα πραγματοποιείται την Κυριακή 14 ...

Αφήστε μια απάντηση