Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην οδό Ελ. Βενιζέλου.
Οι ένοικοι πολυκατοικίας έντρομοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν διαπίστωσαν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε μπαλκόνι του 2ου ορόφου όπου στεγάζεται δικηγορικό γραφείο.
Αμέσως έφτασε ένα όχημα της πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να επιχειρούν την κατάσβεση από το πίσω μέρος της οικοδομής, την οδό Αβέρωφ.
Τελικά η φωτιά δεν προκάλεσε ιδιαίτερες ζημιές και κατασβέστηκε σχεδόν εν τη γενέσει της αν και οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων πηραν μια λαχτάρα φοβούμενοι τα χειρότερα.
Δες επίσης
Νέα στοιχεία για τη δράση δυο νεαρών αντρών που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα για κλοπή
Σε συνέχεια του από 4-11-2026 ενημερωτικού μας δελτίου, σχετικά με τη σύλληψη -2- ημεδαπών (25χρονου ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων





