Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Πρωινό μπλακ άουτ της ΔΕΗ στο κέντρο των Τρικάλων

Πρωινό μπλακ άουτ της ΔΕΗ στο κέντρο των Τρικάλων

Εκτεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος έχει σημειωθεί από σήμερα τα ξημερώματα μέχρι και αυτή την ώρα σε κεντρικές περιοχές της πόλης των Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay η πρώτη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε από τις 5 το πρωί σήμερα και είχε διάρκεια μέχρι τις 7 οπότε και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές.
Ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα υπάρχουν κεντρικές περιοχές που εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα, όπως περιοχή Δικαστηρίων, παραποτάμιες περιοχές κλπ.
Το πρόβλημα οφείλεται σε δυο βλάβες που έχουν προκληθεί στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ αλλά και στον Υποσταθμό της Μπάρας.
Τα συνεργεία της ΔΕΗ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης

Δες επίσης

Χαμός στα βενζινάδικα των Τρικάλων – Αυξημένη κίνηση λόγω του πολέμου στο Ιραν

Αυξημένη είναι η ζήτηση στις παραγγελίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη ...

Αφήστε μια απάντηση