Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2016 τονίζουν ότι χωρίς δουλειές, παραγωγή , και ανάπτυξη δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας.
Συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της 9ης Μαρτίου ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που οδηγεί τις ΜμΕ στον Αφανισμό.
Για το λόγο αυτό αποφάσισαν την κατάληψη του ΟΑΕΕ την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10 π.μ. καλώντας όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος.
Η φωτό είναι από την πρόσφατη κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ στον ΟΑΕΕ Τρικάλων
Δες επίσης
Λαϊκη Συσπείρωση Θεσσαλίας: Λιμνοδεξαμενή στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, έπρεπε να τελειώσει το 2022, αλλά η κοροϊδία της περιφέρειας καλά κρατεί
Η λιμνοδεξαμενή στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, είναι ένα ακόμα έργο που δεν λέει να τελειώσει εδώ ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

