Σε ιδιωτικό χώρο όπως όλα δείχνουν θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες που αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες ώρες και μέρες στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay ο προτεινόμενος χώρος βρίσκεται στην ε.ο Τρικάλων-Λάρισας και ήταν παλιά επιχείρηση και συγκεκριμένα το σούπερ μάρκετ Atlantic που έκλεισε εδώ και χρόνια και το ακίνητο ανήκει πλέον σε Τράπεζα με την οποία το υπουργείο Εθνικής Αμυνας θα έρθει σε επαφή ώστε να παραχωρηθεί για κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων.
Εφόσον αυτό γίνει, τότε εντός των ημερών αναμένεται να φτάσουν περίπου 400 με 500 πρόσφυγες, από τους 200 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Δες επίσης
Στο επίκεντρο το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων στη συνάντηση του Δημάρχου Μετεώρων με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων
Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος με τον ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

