Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Απίστευτο σκηνικό σε καφετέρια του Βόλου: Ανδρας κυνήγησε και χτύπησε την πρώην σύζυγό του

Απίστευτο σκηνικό σε καφετέρια του Βόλου: Ανδρας κυνήγησε και χτύπησε την πρώην σύζυγό του

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα, σε κεντρική καφετέρια στο Βόλο. Θαμώνες του μαγαζιού έγιναν αυτόπτες μάρτυρες θερμού επεισοδίου, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του με κλοτσιές και μπουνιές και έγινε καπνός πριν προλάβει να αντιδράσει κάποιος από τους παρευρισκόμενους στο χώρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις επτά περίπου χθες το απόγευμα, σε πατάρι καφετέριας του Βόλου. Θαμώνες απολάμβαναν τον καφέ τους και συζητούσαν. Από την εσωτερική σκάλα είδαν να ανεβαίνει μία γυναίκα περίπου 45 χρονών. Από πίσω της εμφανίστηκε ένας άνδρας. Τα πάντα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο άνδρας κινήθηκε εναντίον της γυναίκας. Της κατάφερε κλοτσιά στο πόδι, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει κάτω. Στη συνέχεια της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο τραυματίζοντάς την στο μάτι. Τράπηκε σε φυγή κατεβαίνοντας γρήγορα τη σκάλα και βγαίνοντας από το μαγαζί, πριν κανείς προλάβει να αντιδράσει. Θαμώνες που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού υπέστησαν σοκ. Αρχισαν να φωνάζουν στον άντρα που κατέβαινε γρήγορα τις σκάλες, κανείς όμως δεν πρόλαβε να τον σταματήσει.Από το κατάστημα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από εργαζόμενους στο κατάστημα και θαμώνες που της έδωσαν πάγο να βάλει στο μάτι και βαμβάκι για το αίμα. Περίμεναν δε στο πλευρό της μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να την παραλάβει. Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης φέρεται να ήταν πρώην σύζυγός της.

Πηγή: εφημερίδα Ταχυδρόμος / Ελένη Χάνου

Δες επίσης

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

Εξαρθρώθηκε έπειτα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούταν ...

Αφήστε μια απάντηση