Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Οι Τρικαλινοί θαύμασαν σήμερα τις τετράτροχες …κούκλες ΦΩΤΟ και Video

Οι Τρικαλινοί θαύμασαν σήμερα τις τετράτροχες …κούκλες ΦΩΤΟ και Video

Εντύπωση και θαυμασμό προκάλεσαν σήμερα στους Τρικαλινούς τα παλιά κλασικά αυτοκίνητα που συγκεντρώθηκαν στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Όπως κατέγραψε το trikaladay πρόκειται για αυτοκίνητα που ανήκουν στην Ελληνική Λέσχη Κλασικού αυτοκινήτου η οποία απαριθμεί περίπου 100 μέλη.
Τα ιστορικά αυτοκίνητα είναι συντηρημένα από τους μερακλήδες ιδιοκτήτες τους και προκαλούν πραγματικό θαυμασμό σε όσους τα βλέπουν να κυκλοφορούν στους δρόμους.
Όπως ανέφερε στο trikaladay o εκπρόσωπος της Λέσχης Σεραφείμ Kαρέλης πρόκειται για μοντέλα με έτος κατασκευής από το 1939 έως και το 1986.
Σε ότι φορά τις μάρκες είναι Φοκς Βάνγκεν τύπου Σκαραβαίος mercedes, ΒΜW, volvo, opel, citroen, zastava. Fiat κ.α.
Μετά τη συγκέντρωση των αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία, αναχώρησαν σε κομβόι για τον Παραπόταμο όπου σε ταβέρνα της περιοχής τα μέλη της Λέσχης που εκτός από τα Τρίκαλα ήρθαν από τη Λάρισα και την Καρδίτσα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Δες επίσης

“Πορεία στο Μέλλον”:Η Δημοτική Αρχή αφήνει τις υδρομαστεύσεις στο έλεος της εγκατάλειψης! Η προστασία του πόσιμου νερού δεν είναι προαιρετική! (ΦΩΤΟ)

Οι εικόνες από τις υδρομαστεύσεις των Τοπικών Κοινοτήτων Μυροφύλλου και Πιάλειας αποτυπώνουν με τον πιο ...

Αφήστε μια απάντηση