Αντιπροσωπεία τριών μαθητριών του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων καθώς και του υποδιευθυντή του σχολείου κ. Μπλέκα επισκέφθηκαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στις 9/2/2016 στα πλαίσια της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2016.
Οι μαθήτριες με βασικό σύνθημα “Ενημέρωση – Προστασία – Αναφορά” μίλησαν στο προσωπικό της διεύθυνσης για τη σημασία του ασφαλούς διαδικτύου και διένειμαν ενημερωτικό υλικό, ενώ ενημέρωσαν τη Διευθύντρια κα Βασιλική Κάκλα για τις δράσεις του σχολείου αυτή την ημέρα, που είχαν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.
Δες επίσης
Ελληνική Λύση: Έκτη κατά σειρά παράταση της επικαιροποίησης της μελέτης για την αναβάθμιση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Καρδίτσας
Eρώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 240/09-10-2026 σχετικά ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

