Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Χανιά: Μεθυσμένος κυνηγός τραυμάτισε φίλο του με καραμπίνα – Στο νοσοκομείο 74χρονος

Χανιά: Μεθυσμένος κυνηγός τραυμάτισε φίλο του με καραμπίνα – Στο νοσοκομείο 74χρονος

Ένας λάθος χειρισμός καραμπίνας έστειλε έναν 74χρονο στο νοσοκομείο των Χανίων με σκάγια στα πόδια.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr ένας 31χρονος βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, πρότεινε σε έναν 74χρονο φίλο του, να πάνε για κυνήγι. Ο τελευταίος αντιλαμβανόμενος ότι ο 31χρονος είναι μεθυσμένος αρνήθηκε την πρόταση.

Ωστόσο ο 31χρονος, παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, πήγε για κυνήγι και επέστρεψε στον 74χρονο φίλο του κρατώντας έναν λαγό και μια καραμπίνα με την κάννη στραμμένη προς το έδαφος.

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, λόγω λάθος χειρισμού, ο 31χρονος πυροβόλησε προς το έδαφος, ωστόσο τα σκάγια εξοστρακίστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον 74χρονο στα πόδια.

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο 31χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας η καραμπίνα ανήκε σε τρίτο άτομο.

 

Πηγή-φωτο: in.gr

Δες επίσης

Αγρότες: «Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους ενόψει ΔΕΘ – Πανελλαδική σύσκεψη στα Μάλγαρα αύριο

«Προθέρμανση» για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) κάνουν οι αγρότες, οι οποίοι αύριο Σάββατο (29/8) στις ...