Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Στο Νοσοκομείο Τρικάλων 27χρονος μοτοσικλετιστής

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων 27χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Κυριακή 7 Ιουνίου 2026, γύρω στις 7:30 το απόγευμα, στη σήραγγα της Μεσοχώρας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 27χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή ως επισκέπτης, κινούταν στο οδικό δίκτυο μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος ακολουθούσε από πίσω με τη δική του μοτοσυκλέτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του μέσα στη σήραγγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας διατηρεί πλήρως την επαφή του με το περιβάλλον. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος στους ανθρώπους που έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αισθανόταν έντονους πόνους στον ώμο, ενώ ανέφερε πως δεν θυμάται πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

Πάντως οι περαστικοί οδηγοί, ανέφεραν πως στο οδόστρωμα σε όλη η διαδρομή μέσα στην σήραγγα, υπάρχει πολλή γλίτσα, εκφράζοντας φόβους για επανάληψη του ίδιου σκηνικού, εάν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα!

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία για τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, προκειμένου να υποβληθεί σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο.

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια, καθώς το σημερινό ατύχημα, ξυπνά τον χειρότερο εφιάλτη, καθώς στο ίδιο ακριβώς σημείο, τον Νοέμβριο του 2023, είχε γραφτεί μια μαύρη σελίδα για την περιοχή, με ένα θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν μοτοσυκλετιστή και άφησε τον συνεπιβάτη του βαριά τραυματισμένο. Οι φόβοι για το συγκεκριμένο "σημείο-καρμανιόλα" επιβεβαιώνονται δυστυχώς με τον πιο σκληρό τρόπο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα Πύλης.

 

 

pylinews

Δες επίσης

«Ο Κύκλος του Νερού» από το ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ» και τα μολύβια φύτευσης της ΔΕΥΑΤ

Μια ξεχωριστή δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και δημιουργικής μάθησης πραγματοποίησε το ΚΔΑΠ «Το Φρούριο» του Δήμου ...