Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Εφυγε από τη ζωή 66χρονος τρικαλινός στη Γερμανία

Εφυγε από τη ζωή 66χρονος τρικαλινός στη Γερμανία

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστό ότι ο Βάιος Ξάνθος, με καταγωγή από την Κλοκοτό, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στη Γερμανία, όπου διέμενε, έπειτα από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σε όσους τον γνώριζαν, καθώς ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και την καλοσύνη του. Το προσωνύμιο «Βαϊνάς», με το οποίο τον ήξεραν όλοι, ήταν συνδεδεμένο με την παρουσία και τη ζωή του στο χωριό.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει συγκίνηση και θλίψη στους συγχωριανούς, στους φίλους και στους οικείους του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημέρα και τον τόπο της κηδείας, καθώς η οικογένεια αναμένεται να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα.

KriniLive

Δες επίσης

Επιστρέφει πινακίδες, διπλώματα και άδειες κυκλοφορίας ο Δήμος Τρικκαίων για το Πάσχα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Σακκά, λόγω των ημερών του ...