Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Χωρίς τον Αδωνι Γεωργιάδη η κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ της Ν.Δ Τρικάλων

Χωρίς τον Αδωνι Γεωργιάδη η κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ της Ν.Δ Τρικάλων

Η ΔΕΕΠ Τρικάλων της Νέα Δημοκρατίαείχε προγραμματίσει την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνεστίαση, σε μια μεγάλη ανοιχτή συνάντηση των φίλων και στελεχών της παράταξης, με επίσημο προσκεκλημένο τον ΆδωνιΓεωργιάδη.

Το τραγικό δυστύχημα στη Βιολάντα, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε συμπολίτες μας, βύθισε την τοπική κοινωνία στο πένθος. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, η Οργάνωσή μας αποφάσισε την ακύρωση της προγραμματισμένης ανοιχτής εκδήλωσης.

Ως εκ τούτου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί μόνο η κοπή της πίτας, σε περιορισμένο κύκλο, στα γραφεία μας, με τη συμμετοχή της ΔΕΕΠ, των ΔΗΜΤΟ και των Τομεαρχών, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα και εκφράζοντας την έμπρακτη συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους.

Η παράταξή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει κομμάτι της κοινωνίας των Τρικάλων. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες στις χαρές αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Με ενότητα, σοβαρότητα και σεβασμό προχωρούμε μπροστά.

Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου πένθους, θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη μεγάλη ανοιχτή συνεστίαση, όπου όλοι μαζί, ακόμη πιο δυνατοί, θα συναντηθούμε ξανά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΕΠ

Δες επίσης

Θλίψη για τον θάνατο 55χρονου Τρικαλινού

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Αριστείδης Μούτσιος. Η κηδεία του θα ...