Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Αγροτικά μπλόκα: Οι πρώτες δικογραφίες κατά αγροτών για παρακώλυση συγκοινωνιών

Αγροτικά μπλόκα: Οι πρώτες δικογραφίες κατά αγροτών για παρακώλυση συγκοινωνιών

Στον σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος αγροτών με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών προχωράει η ΕΛΑΣ.

Ήδη σχετικές δικογραφίες έχουν σχηματιστεί για δύο περιπτώσεις σε μπλόκα αγροτών. Η πρώτη αφορά το μπλόκο στο Τελωνείο του Προμαχώνα και η δεύτερη το μπλόκο στο Κιλκίς στο Τελωνείο των Ευζώνων.

Και στις δύο περιπτώσεις η δικογραφία αφορά παρακώλυση συγκοινωνιών και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο iEidiseis.gr, σε οποιαδήποτε περιοχή  διαπιστώνεται από τους αστυνομικούς ότι διαπράττεται παρακώλυση συγκοινωνιών και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών μετά από επικοινωνία με τους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς θα σχηματίζονται δικογραφίες.

Αμετακίνητοι οι αγρότες – Γιορτές στα μπλόκα

Αποφασισμένοι για όλα είναι οι αγρότες που από την περασμένη Κυριακή βρίσκονται στους δρόμους, ζητώντας λύσεις στα προβλήματα που πλήττουν την παραγωγή τους. Κύρια αιτήματά τους είναι η μείωση του κόστους παραγωγής, η εξασφάλιση δίκαιων τιμών για τα προϊόντα τους, καθώς και η άμεση αποζημίωση για τις ζημιές που έχουν υποστεί.

Έχοντας στήσει μπλόκα από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, διαμηνύουν ότι θα κάνουν γιορτές στις Εθνικές Οδούς, αν δεν βρεθούν στο τραπέζι με τους αρμόδιους της κυβέρνησης.

 

 

ieidiseis

Δες επίσης

Νέα “ηγετική” παρέμβαση Μαρίας Καρυστιανού: Κάλεσμα στις 9 Δεκεμβρίου για το άρθρο 86 – “Φτάνει πια, όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση”

Κάλεσμα σε όλη την κοινωνία να γίνει μια ψυχή απευθύνει η Μαρία Καρυστιανού για τις 9 Δεκεμβρίου, ...