Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 2 μεγάλες πατάτες (700 γρ.)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 αγγουράκια τουρσί
- 1 κ.σ. φέτες ελιές Καλαμών
- 2 κ.σ. μαϊντανός και δυόσμος
Για το λαδολέμονο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βρέχουμε εξωτερικά τις πατάτες.
- Τις τυλίγουμε με χαρτί κουζίνας και το βρέχουμε ελαφρώς με τα χέρια μας.
- Τις βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων και τις ψήνουμε για 8 λεπτά.
- Αφαιρούμε τη φλούδα εξωτερικά και τις κόβουμε σε κομμάτια.
- Τις ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια τουρσί και τις ελιές.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, λεμόνι, σκόρδο, μουστάρδα, αλάτι, ρίγανη, πιπέρι και χτυπάμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
- Ρίχνουμε το λαδολέμονο πάνω από τα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Καλή σας επιτυχία!
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων




