Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
Για τη βάση
- 300 γρ. Μπισκότα Digestive
- 120 γρ. Λιωμένο βούτυρο
Για τη γεύση καραμέλας
- 200 γρ. Dulce de leche
Για τη γεύση σοκολάτας
- 1 κουτάκι Morfat Choco (250 γρ.)
- 100 γρ. Καραμελωμένο ζαχαρούχο
Για τη γεύση βανίλιας
- 1 κουτάκι Morfat Creamy (250 γρ.)
- 100 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 1 κ.γ. υγρή βανίλια
Για την επικάλυψη
- 500 γρ. Κουβερτούρα
- 3 κ.σ. ηλιέλαιο
Εκτέλεση
- Σε μπολ ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα digestive, το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύουμε, στρώνουμε το μείγμα σε ένα πυρεξ με λαδόκολλα 20×25 εκ. και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- Στρώνουμε από πάνω στο καραμελωμένο ζαχαρούχο ομοιόμορφο σε όλη την επιφάνεια και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- Σε μπολ χτυπάμε το Morfat Choco μαζί με το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το στρώνουμε πάνω από την καραμέλα.
- Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το Morfat Creamy,το καραμελωμένο ζαχαρούχο, την υγρή βανίλια, χτυπάμε και το στρώνουμε ομοιόμορφα από πάνω.
- Το βάζουμε μέσα στο ψυγείο για 1 ώρα ,κόβουμε σε κομμάτια και έπειτα τα βάζουμε στην κατάψυξη για 10 με 12 ώρες.
- Παίρνουμε 2 μπαρες καθε φορά και με τη βοηθεια ενος κουταλιού τις γλασάρουμε σε λιωμένη κουβερτούρα.
Καλή σας επιτυχία!!
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων




