Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
trikaladay.gr / Lifestyle / Μαρινέλλα: «Το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι δύσκολο, θα περιμένουμε» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της τραγουδίστριας

Μαρινέλλα: «Το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι δύσκολο, θα περιμένουμε» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της τραγουδίστριας

Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στο OPEN, «υπέστη ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό που σημαίνει ότι είναι ένα δύσκολο εγκεφαλικό. Δεν είναι ισχαιμικό που είναι πιο απλό. Θέλει περισσότερα από 2-3 24ωρα για να δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση».

Η κυρία Παγώνη τόνισε ότι «υπάρχει η ομάδα γιατρών που την παρακολουθεί και γίνονται συνεχώς εξετάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού, την έντονη κεφαλαλγία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει όταν είναι τόσο έντονη μία κεφαλαλγία και ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό της και αυτό το άφησε στην άκρη και βγήκε κανονικά στη σκηνή».

Η ίδια ευχήθηκε να πάνε πολύ καλά τα πράγματα, αλλά όπως είπε, «να μην ξεχνάμε ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δύσκολες καταστάσεις. Θέλουν χρόνο πολύ, θα περιμένουμε».

Δες επίσης

Η διακεκριμένη τρικαλινή σοπράνο Αννα Μορφίδου guest star στη μοναδική συναυλία Belle Epoque στα Τρίκαλα με το Ιταλικό κουαρτέτο “La Belle Epoque di Marta Pignataro”

Ο ιστορικός Σύλλογος Φίλων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοϊταλικό Σύλλογο ...