Λαχτάρησαν σήμερα το πρωί οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα της ε.ο Τρικάλων-Λάρισας με κατεύθυνση τα Τρίκαλα.
Όπως μετέφεραν στο trikaladay οδηγοί, ήταν γύρω στις 11.30 σήμερα το πρωί όταν ξαφνικά είδαν ένα άσπρο αγροτικό φορτηγάκι να κινείται στο αντίθετο ρεύμα λίγο μετά τον κόμβο Μεγαλοχωρίου.
Ο ηλικιωμένος οδηγός άγνωστο πως πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα διερχόμενοι οδηγοί να αρχίσουν να κορνάρουν και να του κάνουν νοήματα να σταματήσει.
Τελικά τη λύση την έδωσαν δυο νεαροί Τρικαλινοί που επέβαιναν επίσης σε αγροτικό φορτηγάκι, οι οποίοι μετά πολλά κατάφεραν να τον σταματήσουν.
Τότε του είπαν να κάνει αναστροφή και να περάσει στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας, ωστόσο ο ηλικιωμένος σάστισε και δεν μπόρεσε να κάνει αναστροφή, οπότε και ο ένας νεαρό μπήκε στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου και έκανε αναστροφή.
Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
Δες επίσης
Στο Μαλακάσι ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος – Ξεκίνησε το σημαντικό έργο για την προστασία του οικισμού και την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία Daniel
Ένα σημαντικό έργο αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία Daniel στο Μαλακάσι ξεκίνησε ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

