Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Lifestyle / Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί φωτογραφήθηκε σαν Άγιος Ανδρέας – «Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους»

Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί φωτογραφήθηκε σαν Άγιος Ανδρέας – «Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους»

Ντυμένος Άγιος Ανδρέας πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού ΚΟΙΤΑ, ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα σε χθεσινές δηλώσεις του στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπερασπίστηκε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους. Η τέχνη είναι για όλους, κανένας δεν μπορεί να βάλει χαλινάρι στην τέχνη ή να πει σε κάποιον γιατί εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο μέσω της τέχνης, γιατί αυτό δείχνει ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Πάντα είμαι έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια. Το τελευταίο διάστημα αισθάνομαι και πάρα πολύ ωραία γιατί σταμάτησα να είμαι πια το καλό παιδί για όλους. Κάποιους τους ενοχλώ και αυτό είναι καλό. Γιατί, πρέπει να τους βάζεις σε σκέψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δες επίσης

Παγκόσμια διάκριση για σειρά της ΕΡΤ – Ξεχώρισε ανάμεσα σε 452 παραγωγές από 46 χώρες – Έρχεται δεύτερος κύκλος

Η σειρά της ΕΡΤ «Το παιδί» αναδείχθηκε καλύτερη τηλεοπτική σειρά για το 2026 στα Seoul ...