Τρίτη, 26 Μαΐου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Αλλάζει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα: Έρχονται βροχές

Αλλάζει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα: Έρχονται βροχές

Φθινοπωρινός γίνεται σιγά-σιγά ο καιρός, καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, σήμερα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, σήμερα, συννεφιά και βροχές αναμένονται στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και βαθμιαία σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και το Ιόνιο, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Ιόνιο.

Στο Αιγαίο αναμένονται 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται συννεφιά αλλά δεν αναμένονται βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το μεσημέρι στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός την Πέμπτη και στην Αττική η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και ενδεχομένως στην Κρήτη.

Η πρόβλεψη του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο
Όπως είπε, ο μετεωρολόγος ο καιρός αναμένεται να αλλάξει από Τρίτη-Τετάρτη. «Οι βροχές της άλλης εβδομάδας θα είναι καλές, φθινοπωρινές γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε το φθινόπωρο», πρόσθεσε

 

 

 

 

Πηγή:  iefimerida.gr

Δες επίσης

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Η επιδότηση του diesel επεκτείνεται και τον Ιούνιο – Η αναφορά στην «πολιτική Βαβέλ»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στα δύο νέα κόμματα, της Μαρίας Καρυστιανού ...