Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Ο 15χρονος μαθητής που έκανε έξαλλες δύο καθηγήτριες στο γραφείο τους!

Λάρισα: Ο 15χρονος μαθητής που έκανε έξαλλες δύο καθηγήτριες στο γραφείο τους!

Οι δύο καθηγήτριες θα θυμούνται για χρόνια τα όσα έζησαν σε ένα από τα διαλείμματα…

Δεκαπεντάχρονος με έφεση στο κλέψιμο και όχι στο διάβασμα αποδείχτηκε Λαρισαίος μαθητής. Ο νεαρός είχε το θράσος να πάει σε άλλο σχολείο από το δικό του και να βουτήξει μέσα από τις τσάντες δύο καθηγητριών στα γραφεία τους, τα πορτοφόλια που περιείχαν χρήματα και προσωπικά τους έγγραφα.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή και η αστυνομία τον συνέλαβε το ίδιο απόγευμα. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αλλά, λόγω ηλικίας, αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως προσδιορίστηκε η δίκη του.

Πηγή: thessalianews.gr

Δες επίσης

Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ετοιμότητα λόγω του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026

Σύμφωνα με το με αρ. 3117/12-07-2026 Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, τη Δευτέρα (13-07-2026) στη ...

Αφήστε μια απάντηση