Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψάχνουν υποψήφιους, ο Τρικαλινός εκπαιδευτικός Σπήλιος Τσιγάρας έχει έτοιμο τον συδυασμό του κατά τα 3/4

Την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψάχνουν υποψήφιους, ο Τρικαλινός εκπαιδευτικός Σπήλιος Τσιγάρας έχει έτοιμο τον συδυασμό του κατά τα 3/4

Την ώρα που δυο κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δυσκολεύονται να βρουν υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους, ο εκπαιδευτικός και νυν δημοτικός σύμβουλος Σπήλιος Τσιγάρας βρίσκεται στα πρόθυρα συμπλήρωσης ψηφοδελτίου ώστε να συμμετέχει εκ νέου στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτώβρη.

Οπως είπε ο ίδιος σήμερα στο Ράδιο “ζυγός” ,έχει ήδη έτοιμο κατά τα 3/4 τον συνδυασμό “Πρώτα οι πολίτες”, σημειώνοντας ότι απομένει η εξεύρεση υποψήφιων κυρίως στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, έτσι ώστε να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Επίσης ο κ Τσιγάρας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό ώστε “να ζήσουμε σε μια βιώσιμη πόλη”.

Αν και ο ίδιος σημειώνει με έμφαση ότι ο συνδυασμός του είναι κομματικά ανεξάρτητος, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τη “σιωπηλή” στήριξη του κόμματος “Νίκη”

Δες επίσης

Τραγωδία στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του Κώστα Αγοραστού για την συσχέτιση της δικογραφίας του με ...