Τρίτη, 14 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Νέα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Νέα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Μπαλκίζας Χαρίλαος του Νικολάου μένει μόνιμα στους Γόμφους και είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Μανώλη και έχουν ένα παιδί.

Ο Μπαλκίζας Χαρίλαος σημειώνει…. «βλέποντας τα πράγματα από μέσα, νοιώθω έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου μέσα από το συνδυασμό του ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Συμπορεύομαι με τον Κώστα Μαράβα των υψηλών στόχων, του μεθοδικού σχεδιασμού και της συγκροτημένης στάσης, ώστε η πρόοδος για τον τόπο μας να συνεχίσει».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει… «ο Μπαλκίζας Χαρίλαος είναι νέος, με ενθουσιασμό, με θέληση για προσφορά, υπεύθυνος και ασυμβίβαστος με το μέτριο. Γνωρίζει και έχει όρεξη για να είναι παρεμβατικός και χρήσιμος. Ποιοτικά στοιχεία που του αναγνωρίζονται από όλους. Του εύχομαι καλή δύναμη». 

One attachment • Scanned by Gm

Δες επίσης

Συνάντηση Κουρέτα με τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Τρικάλων η «Ελπίδα»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί ένα νέο, σύγχρονο «Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με ...