Σε μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης στους συμπολίτες που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση και στερούνται ακόμα και το καθημερινό φαγητό, προχωρά γνωστή Τρικαλινή επιχείρηση.
Πρόκειται για την γαλακτοβιομηχανία La farm των αδελφών Σωτήρη, Βαγγέλη και Χρήστου Πλεξίδα.
Οι γνωστοί Τρικαλινοί επιχειρηματίες αποφάσισαν να καλύπτουν σε καθημερινή βάση τη σίτιση 100 άπορων τρικαλινών.
Η δημοτική αρχή, όπως είπε ο αντιδήμαρχος Αλέκος Πολυμερόπουλος, ο οποίος εξήρε την προσφορά των Αφων Πλεξίδα, θα ετοιμάσει δυο χώρους όπου θα λειτουργούν ως κοινωνικά εστιατόρια.
Ο ένας χώρος θα είναι στο 1ο ΚΑΠΗ Τρικάλων στην οδο Ομήρου και ο δεύτερος σε κατάστημα που ανήκει στο Δήμο και θα διαμορφωθεί κατάλληλα.
Μια σημαντική πρωτοβουλία και κίνηση των Αφων Πλεξίδα που αν μη τι άλλο αξίζει πολλά συγχαρητήρια.
Δες επίσης
Ελληνική Λύση: Έκτη κατά σειρά παράταση της επικαιροποίησης της μελέτης για την αναβάθμιση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Καρδίτσας
Eρώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 240/09-10-2026 σχετικά ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

