Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Κάηκε το πελεκούδι στην γιορτή του γνωστού Τρικαλινού ξυλέμπορου Δημήτρη Μπαμπάνη ΦΩΤΟ

Κάηκε το πελεκούδι στην γιορτή του γνωστού Τρικαλινού ξυλέμπορου Δημήτρη Μπαμπάνη ΦΩΤΟ

Χθες το βράδυ στην ταβέρνα «τηγανιές και σχάρες» που βρίσκεται στην Μπάρα στρώθηκε ένα πλούσιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μπαμάνη να δέχεται τις ευχές συγγενών και φίλων.
Μεταξύ των καλεσμένων οι δυο συνάδελφοι του Δημήτρη, επίσης γνωστοί ξυλέμποροι, Γιώργος Κολίτσας και Νίκος Νταλαγεώργος, ο ξάδελφος του διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων Ανδρέας Μπαμπάνης, ο ανιψιός του ειδικευόμενος γιατρός Θανάσης Τσιαμπαλής και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ράδιο «ζυγός» Αγγελος Βλάχος.
Όπως κατέγραψε το trikaladay οι συνδαιτυμόνες του Δημήτρη Μπαμπάνη το διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ, ενώ το τραπέζι είχε και του …πουλιού το γάλα!

Δες επίσης

Μην ανησυχείτε για τα προϊόντα που θα εισάγονται από τις χώρες της MERCOSUR – Μας διαβεβαιώνει ο βουλευτής της Ν.Δ Δημ.Καιρίδης ότι θα είναι απολύτως ασφαλή!!!

Τ’  ακούσαμε κι αυτό σήμερα στο Mega από τον βουλευτή Καβάλας κ. Δημήτρη Καιριδη σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση